Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Láska na čas nekouká…

Po letech rozvodových tahanic a krátkodobých "přátelství"  je herec Brad Pitt opět šťastně zadaný. Jeho nová partnerka není herečka!

Možná to bude důvod, proč spolu vydrží. Zatmí si užívá jeden druhého, a Brad se zotavuje i z vlastního chování, na které není příliš hrdý. Přiznal nejen alkohol…

Slavnostní "ohoz" má sílu

Ke štědrovečerní tabuli, stejně jako ke stromečku, se sluší přijít minimálně ve společenském. Malá večerní rozjasní nejen svého nositele, ale dodá sváteční ráz celému večeru i atmosféře. Je čas se pořádně blýsknout!

Píšící pozorovatelka Aňa

Miluje svou hereckou profesi, ale stejně nadšeně se pouští i do kreativních sfér. Teď třeba do psaní.  Aně Geislerové vyšla první povídková sbírka: Co tě nezabije. Tím ale její spisovatelská dráha údajně nekončí. Proč? Protože ráda hodiny pozoruje okolí, a co vidí zapisuje. A také proto… Víc v rozhovoru Story.

Kosmetické balíčky? Jasně!

Speciální sady krémů, balzámů, parfémů… jsou ideálním ježíškovým dárkem, který uleví od dlouhého shánění, a příjemci udělá radost. Schválně, možná si nějaký z nich  nadělíte i sami sobě.

Na dvoře to zase vře

Královská rodina má opět problém. Tentokrát v podobě knihy Endgame, jejímž autorem je Omid Scobie, blízký přítel Harryho a Meghan. V publikaci jsou odhaleny královské osoby, které se údajně obávaly o barvu pleti dítěte zmíněného páru. A k dočtení by tu měly být i další pikanterie. Prostě NeverEnding Story!

Bramborový salát, lehký jako vánek

Ten můžete letos servírovat i vy, a s kapřími filetami i krustou. Stačí nalistovat vše pro gurmány, začíst se a pomalu snít o štědrovečerním menu.

Betlémy zvou, knihy se otevírají

V pražském Klementinu se odehrává Jubilejní výstava betlémů, u příležitosti 800. let od postavení prvního betléma Františkem s Assisi. To si nelze nechat ujít, stejně jako nové knihy, s nimž lze trávit poklidný vánoční čas. Stránky kultury vše prozradí!