Co nabízí nové číslo magazínu Story?

  • Story nabízí exkluzivní a velmi otevřený rozhovor s moderátorkou Hanou Mašlíkovou o rozpadu jejího manželství během doby covidové. Co už by příště neudělala a jaké má plány do budoucna?
  • Marie a Filip Renčovi – manželský pár jako z Hollywoodu: on – uznávaný režisér a známý bonviván, ona – o mnoho mladší, krásná herečka. V manželství jim to ale krásně klape a spojuje je řada společných zájmů, a především tříletá dcerka. Jaké je tajemství jejich vzájemné harmonie?
  • Známá a oblíbená herečka Daniela Kolářová se těší z toho, že se díky natáčení seriálu seznamuje s mladou generací českých herců a mohou se navzájem obohacovat. Co ji ale trápí, že nevídá kvůli výjimečnému stavu svá vnoučata. Jak a čím zahání samotu a smutek?
  • Herec Marian Roden miluje kromě hraní i své koně, s nimiž tráví každou volnou chvíli v přírodě, čímž potvrzuje známou pravdu, že z koňského hřbetu je svět nejkrásnější. Herec se raduje z toho, že jej ke spolupráci na své autorské hře přizvala slavná Iva Janžurová.
  • Jedním z nejsledovanějších seriálů na Netflixu je sedmidílná minisérie Dámský gambit, kde v hlavní roli exceluje vycházející hvězda Anya Taylor-Joy. Její tvář známe především z hororů, kdy byla označována médii za křičící královnu. Nejen v Dámském gambitu ale dokazuje, že umí daleko víc.