Nové Story ve vaší oblíbené trafice!  

Karlos a Lela: Chceme spolu zastárnout!

Společné žití MMA zápasníka a modelky-playmate trochu připomíná houpačku, nicméně řada věcí, které se o nich píší nejsou pravda. S odvahou dali manželé Vémolovi nahlédnout do svého soukromí prostřednictvím filmu Karlos, který nastupuje do kin a… Řadu věcí otevřeně řekli časopisu Story. A je to dost zajímavé.

Broskvová je vítěz

Barvou roku 2024 je: broskvové chmýří! Jemný odstín Peach Fuzz vládne letos nejen módě v oblékání, ale i v interiéru. Tahle oranžovo-růžová je jemná, uklidňuje, vyvolává touhu pomáhat… a sluší. Být in znamená být trochu "broskev".

Táta, geniální hitmaker…

Syn o otci… je ve zkratce rozhovor s Petrem Svobodou. Režisér a filmař prozrazuje o tátovi – mimořádném hudební skladateli - řadu věcí. Popisuje jejich společné chvíle v Jevanech, radosti i strasti. Natočil o něm film, napsal knihu, a to nejen proto, že chce, aby se na Karla Svobodu vzpomínalo ve veselejším světle, než v jakém na věky odešel.

Jídlo jako (možný) lék

Kvalitě stanovování je třeba věnovat více pozornosti, a to ne pouze kvůli štíhlé linii, ale pro celkové zdraví. Které potraviny je dobré omezit, a které naopak do jídelníčku doplit? Odborník prozradí, jak být v pohodě skrze talíř!

Plesat a zářit

Plesová sezóna je v proudu, stačí se k tanečníkům jen přidat. To letos znamená obléknout výrazné dlouhé šaty s blýskavými doplňky. A čím více třpytu, tím lépe. Nebraňte se mu ani na střevíčcích. Jako Popelka!