Valentýnské Story ve vaší oblíbené trafice!

  • Princ Harry s manželkou, vévodkyní ze Sussexu Meghan, si udělali svůj soukromý berxit. Chtějí se osamostatnit a žít jako běžní smrtelníci. Za svůj nový domov si vybrali Kanadu. I když princova královská babička k jejich odchodu nakonec svolila, Kanada je nevítá s otevřenou náručí. Oba přišli o svůj královský titul Jejich královská Výsost, a to asi není to jediné, oč přijdou. S napětím čekáme, jak si s nově nabytou svobodou poradí. A bude to vůbec svoboda?
  • To byste nevěřili, že i obdivované celebrity a hvězdy se snaží najít svůj protějšek na seznamkách. Ono to totiž není jednoduché, potkat někoho pro život, a pro hvězdy obzvlášť. Například taková Sharon Stone si dala seznamovací inzerát, ale ze seznamky ji vyloučili, protože nevěřili, že je to skutečně ona, hvězda ze snímku Základní instinkt.
  • Zpěvačka Lucie Bílá už žije svoji pohádku. Od té doby, co potkala svého svalnatého prince Radka, je šťastná a zamilovaná a o něm se dá říci totéž. Přesně tahle dvojice je do valentýnského čísla jako stvořená. Co o svém vztahu sami říkají? A bude svatba?
  • Americká herečka Laura Dern začala sbírat ceny filmové kritiky až po padesátce. Pořád vypadá báječně a je důkazem toho, že věk je jen číslo.
  • Český komik Lukáš Pavlásek zase chystá svoji novou talk show, kdy jeho hosté budou spolu vesele diskutovat všichni najednou.
  • Americká hvězda akčních a nezávislých filmů, herečka Mary Elizabeth Winstead, měla původně našlápnuto na prkna baletního divadla. Křehká okatá brunetka ale nakonec objevila hraní a dnes se objevuje spíš ve filmech nezávislých tvůrců. Můžete ji vidět ve snímku Blíženec po boku Willa Smitha nebo nově s Margot Robbie ve snímku podle komiksové předlohy Birds of Prey.

A nakonec pro vás máme nálož tipů na valentýnské dárky, kterými své drahé polovičce určitě uděláte radost!