V pátém čísle lifestylového magazínu Story se dočtete: 

  • Agáta Prachařová se s dětmi vypravila za svojí mámou a za teplem do Izraele. Proč návštěvu dlouho odkládala? A jak na ni tato exotická země zapůsobila? Překvapením pro ni byl i vztah k dětem a aktivní důchodci, kteří si umějí vážit života.
  • Herečka Jitka Čvančarová je po druhém porodu na roztrhání. Člověk by čekal, že se zašije doma s dětmi, ona místo toho jede na dvě stě procent. Hraje v divadle, točí filmy a září jako hvězda dvou nejsledovanějších seriálů v Česku. Kde na to bere energii a kdo jí pomáhá?
  • Nečekaně se doslechnout o vlastní smrti? Nic příjemného. A přitom tohle faux pas není ojedinělé, známým tvářím se to stává poměrně často a po celém světě. U nás to byl nedávno Karel Gott. Kterou celebritu ještě pohřbili zaživa?
  • Výtvarník a tatér Lukáš Musil alias Musa je mužem mnoha řemesel. Původně úspěšný hokejový brankář odešel z ledu nejdřív k tetovací jehle a dnes už vystavuje velkoplošné obrazy. Koupila byste si vibrátor, který Musa designově vymazlil?  
  • Představte si všechny možné i nemožné barvy a tvary a zkuste do nich obléci malé kabelky. A máte trend letošního roku – bez malé roztodivné kabelečky budete úplně mimo. 
  • Kdo z vás by to neznal – přijdete unaveni z práce, doma se svléknete do prádla a otevřete si lahev. Tak tenhle postup, ale daleko sofistikovanější, vynalezli teď Finové jako nový životní styl. Jmenuje se Päntsdrunk. Pan Homolka v trenýrkách a tílku s lahváčem by se asi divil!