Nové Story ve vaší oblíbené trafice!    

Ženy jsou inspirativní

Svou novou filmovou hrdinku Petra Hřebíčková chápe, ale sama je trochu jiná… Proč herečku baví ženský kolektiv a převtělování? Nakolik řeší na place pohlaví a nakolik profesionalitu?  A jak se potýká s opakováním násobilky? To a řadu dalších věcí prozrazuje rozhovor v časopisu Story číslo 5.

Relax v koupelně!

Pro odpočinek není třeba vždy běžet do wellness centra, stačí si pořídit do domácí koupelny správnou výbavu. Koupelový olej, sprchový gel, čisticí balzám, výživný tělový krém… a chvíli volna.

Moderátorka versus studentka

Do rozhovoru o vztahu matky a dcery, trampotách s dospíváním i výchovou, do hodnocení té druhé… se odvážně pustily Pavlína Wolfová a její dcera Matilda Bubeníková. Elegantně, ale otevřeně se kritizovaly, také si ovšem "vysekly" dokonalé poklony. A na čem tedy podle nich v životě nejvíce záleží?

Je čas zamířit do Málagy…

.. kde je teplo, svítí slunce a turista tu má spousty zajímavých cílů! Nemusí to být jen architektura, historie či muzeum Pabla Picassa, co stojí za obdiv. Gurmáni se rádi zaměří na zdejší chutě a speciality: paellu, tapas, chorizo, sýr manchego. Že nemáte čas cestovat? Nevadí, čtěte!

Šaty plné růží

Paříž pro tuto módní sezónu nařídila šaty zdobené 3D růžemi, třásněmi a baletní sukýnky. Volí však nejen romantiku, ale i odvážně modely pro hodně nestydlivé.

Blunt opět v Česku

Britský hudebník a zpěvák míří znovu do Prahy, kde bude v březnu koncertovat. Co pro našince (trochu v češtině) chystá? Čím mu hlavní město učarovalo? A proč jsou na ose jeho cestovatelských aktivit právě Čechy? To James Blunt vyzradil Story.