Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Vypadá to, že Simona Krainová, supermodelka, moderátorka a herečka, zná nějaké kouzlo, díky kterému vypadá pořád úžasně, i když už oslavila sedmačtyřicáté narozeniny. Se svojí starší sestrou Yvonou, která je i její spřízněnou duší, dává ostatním ženám příklad, jak o sebe pečovat a nenechat tělo napospas času.


Mnohé celebrity díky svému pracovnímu vytížení a kariéře nemají na rodinu ani pomyšlení, a když začnou toužit po dětech, tak už jim není dvacet. Kteří slavní si pořídili potomka až po padesátce?


Ideální manželství krásného hollywoodského páru, Jessicy Biel a Justina Timberlakea, dostalo trhlinu. Při natáčení nového snímku Palmer se herec na večírku s kolegy opil a ke své filmové partnerce se choval až příliš důvěrně, což nezůstalo utajeno. Ustojí manželství dvou hvězd alkoholový exces?


Cesta kolem světa na zaoceánském parníku už nemusí být jenom sen. Dnes nestojí víc než dovolená u moře a poznáte řadu zemí i kultur a na lodi budete jako v bavlnce.


Izraelská herečka Gal Gadot, kráska, která prošla vojenským výcvikem, je nejen hlavní hvězdou snímku Wonder Woman 1984, který bude mít v létě premiéru, ale také šťastně vdaná manželka a matka dvou holčiček