Všechno, co chcete vědět o celebritách, najdete ve Story!

  • Vypadá to, že svalnatý zpěvák a hvězda muzikálů Václav Noid Bárta to napodruhé dal! Se svojí partnerkou, tanečnicí Eliškou Grabcovou, už má holčičku a u jednoho dítěte určitě zůstat nechtějí. Zpěvák by si prý přál další holku, protože jako správný gentleman chce stále někoho ochraňovat. Jak to mají se svatbou a co všechno udělali během koronakrize?
  • Herec Patrik Děrgel sice jako většina lidí z uměleckých oborů nemůže vystupovat, o to víc má času na svého synka, díky kterému znovu objevil kouzlo zimních radovánek.
  • Jakou dostali princ Harry a vévodkyně Meghan od královny poslední ránu, jakou neuvěřitelnou částku posílá herečka Halle Berry svému bývalému partnerovi a otci své dcery Nahly jako výživné a kdo obarvil vlasy Blake Lively v době, kdy nic nefunguje?
  • Americká herečka Gillian Anderson, známá hlavně jako agentka Scullyová ze seriálu Akta X, v Praze natáčí snímek z války s názvem Bílý pták. Co jsme o této zajímavé hvězdě všechno vypátrali?
  • Mrkněte, jak se muzikant Ondřej Hejma popasoval se sedmdesátkou. Vrátí se spisovatelka a vdova po oscarovém režisérovi Martina Formanová do Česka? A spousta módy, kosmetiky a dalších rozhovorů v časopise plném hvězd.