Co nabízí nové číslo magazínu Story?

Z bouřliváka vzorný taťka

  • Jako herec to "rozjel" v nekonečném seriálu Ulice, ten ho proslavil. Ve svých začátcích se nebál přijít na natáčení rovnou z mejdanu, dnes na to Jakub Štáfek, otec skoro dvouleté Olívie, vzpomíná s úsměvem. Až dcera mu ukázala, co je zodpovědnost! Jakub natáčí a hraje dál, ale hodně času věnuje rodině a sportu, bez něj by to údajně nešlo. Hlavně bez boxu! Proč právě ten? A zda hodlá učit dceru táborničit, i jak se cítil v jedné z rolí v první české "tarantinovce"? Vše otevření prozrazuje v čísle 6 časopisu Story.

Moc jako afodiziakum

  • Ona je tvrdá žena milující moc, vliv a peníze… on politik, který to vše má a jí neumí odolat. Jen stručná charakteristika seriálu, který premiérově vysílá nová streamovací platforma prima+. Scénář je dílem novináře Josefa Klímy a herci Eva Podzimková i Jiří Vyorálek si užívají hlavní role. O tom, jak se jim točily postelové scény, nakolik je příběh reálný a čím je jim osobně v životě politika, se lze dočíst v exkluzivním dvojrozhovoru. 

Sexy geometrie

  • Geometrické vzory se vracejí do módy, a proto je jim třeba otevřít šatník. Svetry a kabáty s obdélníky, pruhy nebo čtverci? A sukně také? Určitě! Chce to odvahu a… šarm je na cestě. Jednotlivé "geo" kousky lze párovat spolu či je ponechat v doprovodu jednobarevných kolegů. Experimentovat se zde vyplatí i bez pravítka. 

Chleba v režii Holanďanů

  • Nizozemí je pověstné tím, že se tu obědvají skvělé typy chleba, a to obložené těmi nejrůznějšími doplňky. Je libo ty s rybami? Jsou! Nechcete v nich nic, nežli sýr? I takové sendviče budou k mání. Pak salámové, zeleninové… Chlebové bulky, bagety, pletýnky se předhánějí v boji o zákazníka. V boji být první snědeni! Pojďte se projít po pekárnách v zemi větrníků a poslouchejte řeči strávníků…