Co přináší první březnové číslo časopisu Story?

  • Lady Gaga a Bradley Cooper - Celý svět spekuluje, zda se během natáčení filmu Zrodila se hvězda, nezrodila mezi hlavními hrdiny spíš láska! Bylo láskyplné vystoupení na Oscarech chytrým marketingovým tahem nebo před námi Lady Gaga a Bradley Cooper něco skrývají? Vydali jsme se po jejich stopách a přinášíme důkaz, že jsou už nekolik let velmi blízcí! 
  • Agáta Prachařová - Co svěřila tentokrát svému deníčku? Že nic nestáhá a přijala zajímavou pracovní výzvu. Do finále se blíží její nový pořad pro maminky, ve kterém Agátu uvidiíte úplně jinak než dosud. Jako starostlivou a vtipnou mámu. Jste zvědaví, jak v nové roli obstojí? Dívejte se v neděli na Prima Love na pořad Máma nad věcí. Uvidíte mimojiné, jak ve své kuchyni tvoří se synem Kryšpínem.
  • Záměny rolí - Dokážete si představit, že Popelku nehraje Libuška Šafránková, že Střihoruký Edward je Tom Cruise a Freddieho Mercuryho v Bohemian Rhapsody ztvárňuje Sacha Baron Cohen? Obsazení hlavních rolí je složitý proces, který má mnohdy překvapivý závěr! 
  • Alice Bendová - V novém seriálu Kameňák hraje učitelku Jarmilu Cloumalovou, manželku Martina Dejdara, a divoce to mezi nimi jiskří. Jak to má s muži v osobním životě? A proč má druhý domov na Kanárech?
  • Celebrity píšou story - Jitka Nováčková vypráví o nevšedním životě v Dánsku, kde žije její přítel Tim. Jak ji přijali jeho kamarádi a proč s nima nechodí na skleničku?