Nové Story ve vaší oblíbené trafice!    

Bláznivé natáčení…

Ztvárnili před kamerou mileneckou dvojici, a pak se půl století neviděli! Výročí komedie Jáchyme, hoď ho do stroje! svedlo opět dohromady Martu Vančurovou a Luďka Sobotu. Jak na natáčení oba herci vzpomínají? Co bylo nejveselejší, a co je naopak děsilo? A… dívají se na své výkony v televizi?

Ukažte drápky

Pěstěnou ženskou ruku dovedou k dokonalosti správně nalakované nehty. Pro každou příležitost je vhodná jiná barva i typ laku, ale… Červená je červená!

Lže, jako když tiskne!

Herec Jan Čenský se dostal z bolestí kolene po jeho operaci a začal lhát…To ovšem jen v nové divadelní inscenaci, kde vystupuje s Danou Morávkovou, a je z představení nadšen. Přiznal ale, že učení role bylo dost složité, protože…

Snídaně z lásky

…ne vždy se musí odehrát vyznání lásky pomocí slov. Někdy postačí čerstvý losos, kořeněné máslo, croissant. Jednoduše, dobrá snídaně milovanou bytost dokáže potěšit více, než žhavá báseň na lačno.

Běh chce dobré boty

Sportovní obuv musí dobře sedět na noze a plnit nutné technické parametry. Také ovšem musí jít s dobou! Tedy? Mít šik fazónu a zcela jasně módní barvu. Jaké boty doporučuje na běh naše olympionička Marcela Joglová? Čtěte!

Mládí na talíři

Může strava ovlivnit stárnutí? Může! Stejně jak ho ovlivňuje množství a pravidelnost pohybu. Genetika se sice přelstít nedá, ale stárnutí je namnoze v rukou každého z nás. Kdo vezme do hrsti rozum, odhodlání a výsledky vědy, může být mladý celkem dlouho. Stačí jen pár drobnosti.