Co nabízí nové číslo magazínu Story?

Nezávislost je dar… i pro Aňu

  • Herečka Aňa Geislerová přiznává, že ji naplňuje nejen herectví, ale i další umělecké disciplíny, ale bez něj by být nemohla.
  • Navíc je ráda, že nemusí být závislá na tom, zda ji zavolá režisér a nabídne roli. Ovšem, když bude volat Londýn, je to jiná! Pak se probudí její duše anglofilky a… Více prozradí v exkluzivním rozhovoru pro časopis Story!

Text dělá základ… 

  • Vydal novou desku a už s jejím obsahem intenzivně objíždí kluby po celé republice. K hudbě má blízko od mala, navíc k ní chová vznešeně vlídný vztah a k posluchačům respekt. Muzikant David Koller hraje se stále stejným nadšením i nasazení, a hlavně si dnes v kapele užívá přítomnost svého syna. A teď navíc přiznává, že ho k hudbě nasměrovala, třeba i "flustrubka". Zvláštní…

Extravagantní brýle jsou nutnost!

  • Pro letošní sezonu dali módní návrháři velký důraz na brýle. Musí je mít každá "in" žena, a čím extravagantnější, tím lepší. Tedy? Nebojte se být odvážné, stoupne vaše image a současně budete mít chráněné oči před UV zářením. Ale skly za nenapodobitelnými obroučkami!

Bojí se přiznat, že je spisovatelka

  • Na kontě má Kateřina Pantovič čtyři úspěšné knihy, ale skromně se zdráhá nazvat spisovatelkou. Údajně jen zkouší další ze svých tužeb. "Na úspěch totiž tak trochu stále čekám. Nebudu ho měřit množstvím prodaných knih, hodnocením recenzentů a nemyslím si ani na žádnou literární cenu. Bohatě mi bude stačit, když přestanu jednou pro vždy pochybovat, že jsem si ze všeho, čím jsem mohla být, vybrala správně," říká s úsměvem.

Neteř Diany v bílém

  • Lady Amelia Spencer se vdala. Ve svatební den zářila v šatech zn. Versace a litovala, že u tohoto životního kroku není její teta Lady Di. Ačkoli byla nevěsta šťastná a obklopená těmi nejbližšími, přeci je tu ještě jeden chyběl. Nedostavil se její otec, bratr zesnulé princezny a matky synů krále Karla III. Ale proč? Odpoví vám Story.