Nové Story ve vaší oblíbené trafice!    

Princezna v nesnázích

Od chvíle, kdy Kate přiznala nejen britskému národu, ale celému světu, že se začala léčit s rakovinným onemocněním, přicházejí do Kensingtonského paláce písemné projevy účasti a podpory. Hlavní pomocnou ruku podává princezně z Walesu její manžel a rodina. Bohužel, na rod Middletonových, z něhož oblíbená aristokratka pochází, se snesla další rána…

Lidem chybí trpělivost…

"Ve všem, a to je škoda," říká Mirjam Landa, režisérka a scenáristka. Po oslavě vlastních pětapadesátin přiznává, jak hodnotí své dcery, jak vidí své manželství s hudebníkem, a co spolu nově chystají. Jako první odtajnila… Tajemství! Tedy nové nastudování populárního muzikálu, i fakt, že neumí moc žít bez mobilu.

Kostým není jen pro byznys!

Léty ověřená módní trvalka – kostým – dáno nepatři jen do kanceláře. V neotřelých typových kreacích mužského stylu a overzise podobě jsou v něm ženy šik i na sportovním utkání, nebo na koncertě… Ale stále působí neodolatelně a žensky!

S vánkem ve vlasech

Krásnou a hustou kštici dokáže zajistit (nebo posílit) kvalitní vlasová maska. Jen na pár okamžiků se "háro" schová, a už po aplikaci několika kůr jsou upravené vlasy k nepoznání. Tuhle kosmetiku není radno opomíjet.

Nádherné (chvíle) kynutí

To jsou ty, kdy kyne těsto neotřelých příchutí a vůní. Třeba na šalvějový cop, anebo k přípravě calzone. Zrovna těm se špenátem a ricottou se dost těžko odolává.

Sláva přes UNICEF

Je studentka, je jí sedmnáct a už vymyslela skvělou zábavně-vzdělávací hru. V první chvíli ji vytvářela pro mladšího bratra dyslektika a dysgrafika…nakonec s projektem vyhrála v rámci UNICEF. Kristýna Kedrová, mladá slečna, která se nebojí neprozkoumaných IT vod.