Co přináší nové číslo časopisu Story?

– Herečka Nikol Heřmánková se s námi podělila o své pocity a zážitky během nynější koronakrize. Ona i její herečtí kolegové, tak jako mnozí další, šijí chybějící roušky, Nikol streamuje dětem pohádky na dobrou noc a všichni pomáhají, kde mohou. S kolegy přes Skype potom vzpomínají na studentská léta.
 
 
– Nejznámější česká influencerka, herečka a zpěvačka, a hlavně máma Nikol Štíbrová už není osamělá matka malého kluka. Našla lásku svého života a chlapa do nepohody, který ji podrží v těžkých chvílích, uvaří parádní oběd a dokáže rozesmát ji i malého Máťu. Moc této nové rodince držíme palce!
 
 
– Fotbalová megahvězda Cristiano Ronaldo pochází z chudé rodiny, nyní ale žije sen mnoha kluků po celém světě. Díky svému neskutečnému talentu, ale také mimořádné píli, se stal nejlepším fotbalistou současnosti, boháčem a celosvětovou značkou. Přesto ale zůstal pokorným klukem a jako táta čtyř dětí jim může být vzorem. Ani on nestojí stranou a při koronakrizi pomáhá.
 
– Karanténa kvůli novému viru nemá jen negativní dopady, svět se zpomalil a zklidnil. Spousta rodičů je se svými dětmi doma a nemusí to být jen k zbláznění. Herecký pár Míša a Roman Tomešovi mají dva malé kluky a plánovali velkou letní dovolenou. Teď jsou neplánovaně pořád spolu a rozhodně si nestěžují.
 
 
– Být dítětem celebrity není žádná legrace. Odmalička vás sledují, fotografují a nemáte vlastně žádné soukromí. V dospělosti to není o moc lepší, jste stále v hledáčku paparazziů a lidi zajímá, jak žijete a s kým. Nemůžete si být ani jisti, jestli ten, s kým chodíte, není jen slavoman toužící po pozornosti. Mrkněte, s kým randí děti slavných.
 
– Jak přežít home office, neboli práce z domova není taková idylka, jak by se mohlo zdát. Přinášíme pár rad a tipů, jak nestrávit týdny nemytí v pyžamu u počítače plného drobků. I práce z domova musí mít svůj řád.
 
–  Celebrity po celém světě pomáhají a dělají charitu. A jednou z nich je i slavný Elton John, o kterém už byl natočen i kouzelný životopisný muzikál Rocketman. Elton pořádá benefiční koncerty na podporu lidí s onemocněním AIDS. Letos v únoru vystoupil, přestože měl zápal plic, a na pódiu zkolaboval. Naštěstí vše dobře dopadlo a on oslavil s rodinou své 73. narozeniny.
 
–  Americká herečka Elisabeth Moss, známá  u nás například ze seriálu Příběh služebnice, patří k hollywoodským hercům, kteří jsou členy scientologické církve. Hraje také v hororech, nově ji můžeme vidět v thrilleru Neviditelný. Jak se její role rýmují s jejím kontroverzním náboženstvím?