Co nabízí nové číslo magazínu Story?

  • „Mám v sobě protikladné povahové rysy i projevy, někdy jsem plachá, jindy velmi smělá. V jádru oheň, na povrchu klid,“ říká o sobě poměrně přesvědčivě Sabina Remundová a nezbývá než souhlasit. Buď totiž hraje, režíruje, píše, ale na druhé straně čile zahradničí, přičemž zasadí nejen rajčata, ale klidně i strom.
  • Andrea a Mikoláš Růžičkovi se přestěhovali. Na tom není nic převratného, ale jen velmi silný vztah ustojí narození druhého dítěte, přesídlení na venkov a k tomu ještě náročnou rekonstrukci. Jak herečka zavtipkovala, jejich dům je nakonec nejen hezký, ale dá se v něm i žít.
  • Pamatujete ještě, jak vypadá běžecký pás nebo činka? Jestli ne, zato následky nucené pauzy s tréninkem už pozorujete, Honza Kopečný na to vyzrál. V muzikálech byl Casanovou nebo d’Artagnanem, a to už chce parádní kondici, takže se můžete nechat inspirovat…
  • Protivná sprostá holka? Dávno ne, dokonce už ani křehká Sophie vytrvale pátrající po otci… Dnes je Amanda Seyfried herečka s nominací na Oscara a farmářka. A jak taková rezidence nefalšované hollywoodské hvězdy může vypadat? Pokud nechá nahlédnout do svého soukromí, pak ji uvidíte ve společnosti koní, slepic, koz nebo třeba oslíka.
  • Zoufale si toužíte odpočinout, ale výčitky svědomí vždycky zvítězí, protože rodina, domácnost ani šéf se bez vás prostě neobejdou? Vlastina Svátková se nebojí přiznat, že už nemůže. Když nic jiného, víte, že v tom nejste sama!

Součástí aktuálního vydání Story je Speciál Maminka a dítě a na stáncích spolu s časopisem získáte navíc zdarma Speciál Story VIP.