Co nabízí nové číslo magazínu Story?

TŘI VTIPNÉ GRÁCIE…

  • …nikoho nešetří, ale nikomu neubližují. Umí chytře bavit okolí, dokážou si dělat legraci ze sebe a na svá představení se připravují. Linda Finková, Jitka Asterová a Sandra Pogodová jsou kolegyně, ale na kávičky spolu nechodí. Proč? A jak je možné, že tři herečky vydrží bez rivality? Trojrozhovor v Story na vše odpoví!

SBOHEM A ŠÁTEČEK!

  • Módní návrháři sdělují, že letošní jarní a letní sezónu nelze absolvovat bez šátku. Šátek je jako doplněk nutný! Do vlasů ho lze vetknout coby úzkou čelenku či širší stuhu. Variant je řada, stejně jako spousta šátkových barev a vzorů. Pozor, čím více extra, tím tentokrát lépe… 

POTŘEBUJE TICHO I ADRENALIN

  • Muzikant Dan Bárta se chystá na jedinečný koncert, který bude mít s kapelou v Museu Kampa v Praze letos v červnu. Současně prozrazuje, jak to má s hudbou dnes, jak skládá, rozebírá koncerty kolegů… a taky potřebuje lesní ticho. Netají se ani tím, že si připadá jako vzorný otec 21. století.

POTKALI SE U KOLÍNA

  • I když tentokrát jde o ten nad Rýnem. Tohle město s dlouhou historií trhů totiž stojí za návštěvu. Nejen proto, aby se cestovatel na ony (dnes) veletrhy podíval, obhlédnul krásnou architekturu, zjistil, jak se tu v minulosti trhaly zuby…, ale hlavně pro zdejší kulinární vychytávky. Víte, jak se pije a objednává Kölsch? Umíte jíst nebeský pokrm? Ne. Pak vzhůru na Rýn! 

OPÁLENÁ A ZDRAVÁ

  • Taková může být každá pokožka, na kterou se nanese kvalitní "bronzová" kosmetika. Bez působení nezdravého UV záření je opálení jako od moře věcí pár okamžiků. Ty jsou navíc příjemné, něžné a krásně voňavé.