Bývalá tenistka Anna Kurnikovová (36) vyměnila roli sladké Lolitky za mateřství a rodinný život. A zdá se, že se našla.

Kromě kurtu to Anna zkoušela i v modelingu a nutno říct, že jí to teď sluší víc než v začátcích kariéry. Svoji pozornost teď ale soustřeďuje hlavně na rodinu, ať už jde o psí miláčky a v současné době hlavně o dvojčata, která ukazuje jen velmi zřídka.

Dokonce i těhotenství se jí podařilo utajit tak dobře, že si řada fanoušků myslela, že s partnerem, známým zpěvákem Enriquem Iglesiasem využili služeb náhradní matky. To se ale Anna rozhodla popřít, a tak na síť pověsila i fotky, které se mají vztahovat k době, kdy byla ještě těhotná. Úplně všechny tím ale nepřesvědčila.

Rodiče Sergej a Alla, oba vrcholoví sportovci, ale měli s dcerou svoje plány, a tak od útlého dětství trávila Anna denně hodiny na kurtu. První tenisovou raketu dostala pod stromeček už v pěti letech a v deseti trénovala v proslulé floridské líhni talentů u Nicka Bollettieriho. „Svým dětem bych nikdy neudělala to, čím jsem si jako malá holka sama prošla,“ tvrdí dnes s odstupem času Kurnikovová, která už v mládí vyhrávala jeden turnaj za druhým.

Vztah ke sportu ale tenisový dril naštěstí neovlivnil, Anna dobře ví, že pokud chce člověk být v pohodě a dobře vypadat, je zapotřebí se pravidelně hýbat. A tak hraje nejen tenis, čas si najde i na posilovnu nebo jógu, kterou velmi ráda praktikuje pod širým nebem. Nehledě na to, že díky svému vzhledu i po skončení profesionální kariéry vydělává díky reklamním kontraktům víc, než když dřela na kurtu.