Vidíte, jak na něj kouká? To nemůže hrát, určitě spolu něco mají!“ Takovéto otázky a spekulace kolem herce Bradleyho Coopera (44) a zpěvačky Lady Gaga (32) hýbou aktuálně světem. Přitom to může být všechno úplně jinak.

Film Zrodila se hvězda nevyvolal až takový ohlas jako sami hlavní hrdinové. Bradley Cooper a Lady Gaga se díky písni Shallow a projevu, jakým ji zpívají, postarali doslova o celosvětový skandál.

Každý se ptá, jak to spolu mají, protože nikdo nechce věřit, že je to jen role. Oba se při písni k sobě tulí a hmatatelně to mezi nimi jiskří. On jí šeptá do ouška něžná slova, ona mu zase klečí u nohou a po tvářích jí tečou slzy dojetí. Autentičnost lásky je dechberoucí a nebyli by první ani poslední, kteří by se díky filmu do sebe zamilovali.

ZA VŠÍM HLEDEJ PENÍZE, ALE…

Všichni mluví o vzájemné náklonnosti díky filmu, jenže zpěvačka Lady Gaga si tajné randění s hercem Bradleym Cooperem užívala už v roce 2016. Tenkrát byli viděni, jak se prohánějí na jeho chopperu Ducati po Los Angeles a jejich výlet nakonec skončil večeří v jedné luxusní restauraci. Přitom herec měl romantické chvíle u svíček trávit s někým jiným.

V té době totiž už rok randil s Irinou Shayk. A Lady Gaga měla před svatbou s hercem Taylorem Kinneym, se kterým se rozešli. A k dalšímu náhlému a nečekanému rozchodu a zrušení svatby došlo i tentokrát, když je opět v blízkosti modrooký krasavec. I když je Irina stále nad věcí, i ona asi nemá svého milého tak úplně na háku. Po Oscarech a romantickém vytoupení totiž přestala sledovat zpěvačku na Instagramu.

Více o Lady Gaga a Bradleym Cooperovi v novém čísle časopisu Story.