Tam, kde se sejde větší množství známých celebrit se svými ratolestmi, je vždy o rozruch a zábavu postaráno.

A to platilo i na slavnostním otevření hračkářství Kidtown, které si ke svým narozeninám nadělilo druhou pobočku na pražských Vinohradech. Slavnostně ho otevřely celebrity s dětmi. Rodičům se to před Vánoci hodilo, neodešli totiž s prázdnou. Někdo dárky využije až pod stromeček, ale někteří jsou vzorní a mají už dávno nakoupeno.

Mirek Etzler přišel s partnerkou a čtyřměsíčním synkem. „ Helena nerada vybírá dárky na internetu, chce si vše osahat a vyzkoušet. Rádi jsme přijali pozvání a využili tak právě možnosti všechny hračky vidět v akci,“ pochvaloval si herec.

Agáta Hanychová přivedla syna, který letos nastoupil do první třídy: „Kryšpín je trošku rozladěný, nejsou tady žádní Pokémoni,“ smála se. Nakonec ale odcházel s krabičkou chytré hmoty a byl moc spokojený.

Putty hmotou byla nadšena i dvojčata Štěpánky Duchkové. „Asi jim to připomíná sliz, který je momentálně baví nejvíc, dokonce si ho v posledních týdnech denně vyrábějí sami. Tato činnost je viditelná i na koberci a na sedačce v dětském pokoji, máme ho snad všude,“ posteskla.

S dcerkou Jasmínou se zastavila Kristina Kloubková. Pojaly návštěvu hračkářství jako svoji dámskou jízdu. „Jasmínka si moc užívá, když vyrazíme takhle spolu,“usmívala se moderátorka.

Podívat se přišel i herec Saša Rašilov s dcerkou Maruškou, té se ale ze všech těch hraček nejvíce líbila balónková výzdoba. Stejně tak vedly prim balónky u syna Evy Jasanovské, Adrianka. Dcera Anička si zase zamilovala koš s kopacími míči. Tam se uvelebila a zůstala skoro po celou dobu návštěvy.

Zastavila se také spisovatelka Radka Třeštíková se synkem Jonatanem. “Občas s dětmi zajdu do Kidtownu na Praze 6, mají to tam rády, tak jsme přišli okouknout i nového bratříčka.“