Do pesoparku v Uhříněvsi dorazily známé osobnosti a ukázaly své čtyřnohé domácí mazlíčky.

Herec Mirek Etzler přišel se svými karasavci - grifonky Ňuňalou a Bubákem. Herečku Lenku Zahradnickou doprovodila pětiletá fenka Františka a herečka Ivana Jirešová dorazila se zlatým retrieverem jménem Bony.

Největší show předvedla Mahulena Bočanová se svým bulteriérem Umbertem a Ester Kočičková s oříškem Olou.

Mahulena BočanováZdroj: archiv

Bára Nesvadbová je velkou milovnicí a záchranářkou zvířat, má jich doma dokonce čtrnáct, tři psy a devět koček. Na narozeniny Akinu dorazila ovšem bez zvířat, zalezla do psího pelíšku a dětem předčítala ze své psí knížky Garpíškoviny.

Další psí zachránkyní je také "akiňačka" Alice Bendová, která má celkem tři psy a z toho dva z útulku. Že se páníček podobá svému psovi, dokázala nejlépe zpěvačka Dannie, která sladila svůj vlasový přeliv s barvou svého sedmiletého Merlina.

Martina Gavriely bude za měsíc rodit a tak svoji labradorku Jordan již raději sama nevenčí. Akci moderovala dvojice Hanka Reinders a Petr Říbal, i Hanka se na svých sociálních sítích ráda chlubí svými psy Dragem a Rozinkou.

Největší hvězdou Akinu ovšem na akci nebyla žádná ze zmíněných celebrit, ale byla to celebrita psí. Pes Vodopád, který má na instagramu 157 tisíc followerů, se stal největší atrakcí.