Nová Česká Miss Nikol Švantnerová vyrazila na své první focení do Jižního Tyrolska/Südtirol, regionu na severu Itálie. Na cestě ji doprovázela i Česká Miss World Andrea Kalousová a Česká Miss Earth Karolína Mališová. 
V luxusním lyžařském středisku Alta Badia se propojila krása Dolomit s leskem nejkrásnějších českých dívek.

 „Jsem tu poprvé a velmi si to užívám. Dolomity jsou krásné, ochutnala jsem i místní speciality. Například špek mě nadchnul," říká Česká Miss Nikol Švantnerová. „Vždycky jsem ráda, když mohu vyrazit na hory," doplňuje Karolína Mališová.
 Čtyři dny, které dívky strávily v Jižním Tyrolsku, byly nabité. Fotily se na horských chatách Las Vegas a Piz Boe. Ve wellness, na apres-ski, s rolbou Prinoth, na lyžích i na sáňkách. „Nejvíce mě nadchlo sáňkování," říká Nikol Švantnerová.

Nikol s Karolínou vyrazily na snowboard, později vyzkoušely i lyže. Andrea se zde postavila na lyže po dlouhé době. První sjezd se nechala vést lyžařským instruktorem, s každou jízdou se ale zlepšovala. Po hodině už si troufla i na několikakilometrový sjezd do údolí. A šlo jí to parádně. „Jarní lyžování mě nadchnulo. Poprvé jsem zažila, že na horách může ležet sníh a přitom se dá na kopci chodit v tričku," uvádí Andrea.
Dívky se fotily v oblečení VIST. „Je nádherné. Jedním z největších zážitků bylo, když nás oblékli do leopardních modelů a vyvezli nahoru na skútru," dodává Nikol Švantnerová.