Roztančená noc – tak pojmenoval muzikant Jordan Haj (26) sérii snímků, na kterých zvěčnil svoji partnerku moderátorku Emmu Smetanu (27) tak, jak jste ji ještě neviděli. Stanou se fotografie vítězem soutěže?

Emmu vyfotil pomocí funkce malování světlem, kterou nabízí revoluční model telefonu Huawei P8, jako pozadí zvolil siluetu Tančícího domu. Unikátní fotografie pak přihlásil do soutěže #P8NocniSvet, ve které se hraje o 100 tisíc korun, zájezd do Číny a další zajímavé ceny.

Jestli máte chytrý mobilní telefon a baví vás fotit, pak je fotografická soutěž s názvem #P8NocniSvet určena i pro vás. Jak se přihlásit? Stačí vytvořit fotografii chytrým mobilním telefonem a trefit se do tématu noční město a architektura, noční příroda, noční pohyb a performance (noční život, zábava, kluby).

Fotku do soutěže zašlete prostřednictvím soutěžního webu www.P8NocniSvet.cz, nebo sdílejte na sociálních sítích Twitter a Instagram – vždy s hashtagem #P8NocniSvet. Kromě Jordana soutěží i další známé osobnosti – herečka Mahulena Bočanová, moderátorka Kateřina Kristelová, herec David Gránský, moderátor Tomáš Kraus a další. Zkuste to taky. Třeba se zrovna na vás usměje štěstí!