Oblíbený herec Vladimír Polívka, který je momentálně k vidění v seriálu První republika, dorazil na akci známého cideru.

Nadějný herec je momentálně pracovně v jednom kole. „V září jsem nastoupil do angažmá v Dejvickém divadle, působím v Národním divadle a dneska jsem hrál na Jatkách 78, kde mám poměrně náročné akrobatické vystoupení. Taky hraju v Brně, společně s tátou, abychom se aspoň občas vídali, a protože se máme rádi, jde nám to spolu,“ vypráví o své práci.

„S tátou si jako lidi rozumíme, hraje se nám skvěle. Jsme dobří přátelé a to představení je i důkazem, že to hezky funguje i na jevišti,“ pochvaluje si hraní i vztah se svým otcem Bolkem Polívkou. V První republice prožívá nešťastnou lásku a teď i velmi nepříjemné zranění.

A jak se mu vážné zranění hrálo? „No, já už jsem jednou měl zranění páteře, měl jsem kompresní odraženinu míšního nervu, dvě hodiny jsem necítil nohy a oni přesně nevěděli, co to může být. Bylo to opravdu nepříjemný, takže jsem si i díky této zkušenosti uměl lépe představit, co asi člověk prožívá. Jinak myslím, že se diváci mají na co těšit, bude to překvapivé. Nemůžu o tom moc říct, ale myslím si, že v seriálové produkci je to s úctou a ta forma prvorepublikového glancu je i něco, na co si myslím, že dobře kouká,“ říká sympatický herec.