Herečka Ester Geislerová (34) sice vydala knihu plnou rozchodových vět, momentálně ale září štěstím. Je znovu zamilovaná!

Rozchody nejsou příjemnou záležitostí, jak ale říká Ester v našem rozhovoru, není důvod se kvůli tomu zbláznit. „Za sebe můžu říct, že mně pomohla rodina, přátelé, děti a taky práce, a hlavně čas.“

Terapií vám může být také to, že se s traumatem z rozchodu anonymně svěříte na sociálních sítích. Ostatně, sociální sítě na nás dnes prozradí mnohé…

Podle Facebooku byste měla být znovu zamilovaná. Je to skutečně tak? Je ve vašem životě nový muž?
S Milanem už se nějakou dobu známe, ale nedávno nám došlo, že spolu moc chceme být. Obsadil mě do svého autorského výtvarného filmu Ócuka. Já jsem pak zase Milana přizvala, aby se mnou udělal výstavu v Galerii Kabinet T ve Zlíně. Jmenuje se Tekutá mateřská láska a bude k vidění ještě do sedmadvacátého července. Ta výstava je výjimečná. Byla to jedna z nejkrásnějších spoluprací, jaké jsem kdy zažila. Je to celý vzácný. Jsem šťastná.

Je pro svobodnou mámu těžké hledat si s dětmi partnera?
Nikdy jsem o tom takto neuvažovala a ani jsem partnera nikdy nehledala.

Jak se vašim dvojčatům daří?
Rostou z nich skvělí lidi, mám z nich radost.

Cloumá s nimi puberta?
Jejich dospívání mě fascinuje. Už jednou jsem byla „trapná matka“ a úplně mě dojalo, když se to u nás poprvé objevilo.

Čím by chtěly vaše děti být?
Jsou v té fázi, že přesně nevědí. Jdou jim dobře jazyky a zároveň mají oba dva umělecké cítění, uvidíme, co jim řekne srdce a jak se rozvinou. Hlavně ať jsou šťastní.

Jak děti poznamená rozchod rodičů?
Dítě to vnímá hlavně tak, jak mu to rodiče podají. Dokážou-li se rozejít důstojně a mají-li na paměti jen dobro dětí a navzájem se nepo- mlouvají a nedělají si naschvály. Moji rodiče se rozešli jako přátelé a vždycky jeden o druhém mluvili s úctou a respektem. Předali nám tím to nejcennější, co mohli.

Celý rozhovor s herečkou najdete v aktuálním čísle časopisu Story.

Autor: Veronika Nováková