Herečka Ivana Jirešová zavzpomínala na nedávné léto. Po dlouhé době si udělala opravdové prázdniny, cestovala a věnovala se sportu a milované józe.

„Měla jsem dva měsíce volno, bylo to úplně boží. Jsem teď v tom věku, kdy ženy prožívají tak zvanou druhou mízu, tak jsem si to pěkně užila! Jakoby se ve mě uvolnily všechny možné strachy… Cítila a cítím se ted mladě a odpočatě! Myslím, že každý z nás potřebuje občas jen tak nic nedělat a nechat věci plynout,“ usmívá se charismatická herečka.

„Byli jsme na Tenerife, pak v Krkonoších, v Jižních Čechách, nakonec v Řecku na takovém malém ostrově. Hodně jsem plavala, běhala, věnovala jsem se józe, sobě i rodině. Krásný to bylo,“ říká krásná Ivana Jirešová. „Jen tak jsem žila a vnímala krásu kolem sebe a objevila jsem, že je to naprosto úžasné. Člověk si začne všímat úplně jiných věcí, a také jsem si uvědomila, že toho k životu zas tak moc nepotřebuji.“

Od září zase naplno věnuje divadlu a připravuje se na další role. „Občas jsem si říkala, že je to zvláštní, že vlastně nic nemusím, chvili jsem bojovala s pocitem viny a pak mě to naštěstí přešlo! Jsem odpočatá a moc se těším do práce, “ dodává Ivana.

Ivanku jsme potkali v doprovodu své kamarádky, herecké koučky a psychoterapeutky Šárky Vávrové v italské restauraci Vapiano. „Jdeme na večeři, mám ráda grilovanou zeleninu, ryby, krevety, dobré víno a pak jdeme do kina na Whitney Houston, už se moc těším,“ říká Jirešová.