Jednu z našich nejsympatičtějších hereček, kterou poznáte také mimo jiné proto, že má jedinečný smysl pro humor, Veroniku Arichteva jsme potkali na představení novinek hodinářských značek v rodiném klenotnictví Na Příkopech.

Půvabná bruneta se nedávno s manželem, režisérem Biserem Arichtevem, nastěhovala do nového domu na okraji Prahy, který si prý velmi užívá.

„Zvykla jsem si hrozně rychle, cítím se tam jako doma, je nám tam dobře. Když to srovnám, kde jsem bydlela dříve, tak mi trvalo podstatně déle, než jsem se tam cítila opravdu doma a tady to bylo skoro hned. Slivenec má skvělou atmosféru, všude kolem příroda, v centru jste za chvilku, ideální," prozradila.

Zdroj: archiv

Herečku můžete znát především z oblíbeného televizního seriálu První republika, který její manžel režíruje. Vidět jí můžete také v divadle U hasičů. 

Zeptali jsme se také, jestli si užívá pracovní léto nebo má prázdniny. „Dotáčíme druhou sérii seriálu První republika a čeká mě další projekt, ale o tom zatím nemohu mluvit. Takže léto bude napůl pracovní, ale já se potřebuji na něco těšit, takže chceme s Bisim někam k moři, teď ještě na začátku léta. Nejsme takový ti plážoví povaleči, hodně cestujeme, ale teď bylo tolik práce, že věřím, že i to válení na pláži nebo s drinkem u baru mě bude bavit,“ říká herečka.