Veronika Kopřivová (27) je modelka, finalistka Miss 2012, kadeřnice, obchodnice, podnikavá dívka, a především partnerka hokejového boha Jardy Jágra.

Dívka, která umí žít. Přestože měla složité a smutné dětství, (vychovávala ji nevlastní matka, což ona netušila), dokázala si ústrky z té doby vynahradit.

Díky své krásné postavě prorazila ve světě modelingu a ulovila hokejovou legendu. Tím se Veronice otevřel svět a podívala se do zemí a na místa, o kterých jako malá holka jen snila. Partnerkou Jaromíra Jágra je od roku 2015 a jak je vidět, tahle role Veroniku víc než těší. S Jaromírem se umějí dohodnout, takže jako jeho partnerka si užívá i holčičích radovánek.

Zdroj: archiv

Jejím světem je také Instagram, kde předvádí fanouškům svoji ultraštíhlou postavu, o které mnozí spekulují, že je až příliš štíhlá a podezírají Veroniku z anorexie. Když má její Jarda zápas v Česku, Veronika ho sleduje ostřížím zrakem, i když právě třeba zrovna v Americe.

Ostatně tam si užívala místních radovánek, poprvé v životě totiž sledovala baseballový zápas v reálu a dala si i poctivý americký hot dog. Bylo to v Los Angeles a fandila místnímu klubu Dodgers. Život s legendou s sebou přináší spousty příjemných situací, člověk se například může seznámit i s dalšími hokejovými legendami, jako je kanadský hokejista Wayne Gretzky. S ním, jeho manželkou Janet a Jaromírem strávila Veronika hezký večer a legendární kluci s hokejkou si měli určitě o čem vyprávět.

Čas ukáže, co je pravdy na spekulacích, že dnes s Jardou už netvoří pár.