Jste posedlí burgery stejně jako my v redakci? Pak vás jistě potěší nabídka restaurace Ginger & Fred, kde si nově můžete vybírat hned ze sedmi různých druhů burgerů, a to včetně jedné sladké variace!

Restaurace Ginger & Fred, jež je situována v 7. patře Tančícího domu, má již v podstatě od svého otevření v nabídce velmi chutný black burger, jenž se podává v černé pšeničné bulce spolu s černým sýrem Abondance a cibulovou marmeládou. Mezi hosty je velmi oblíbený, a tak se šéfkuchař Rudolf Doležal rozhodl na období od poloviny ledna do poloviny února nabídku burgerů rozšířit o šest dalších.

Speciální víkendové menu kromě hovězího burgeru zahrnuje také burger jehněčí, kachní, zvěřinový, rybí a vepřový, každý podávaný v chuťově i barevně odlišené bulce a s typově odpovídající oblohou. Ke každému z nich hosté dostanou ještě domácí bramborové hranolky smažené v arašídovém oleji a samozřejmě také tatarskou omáčku. Přiobjednat si k nim mohou také foie gras. Hamburger si ovšem hosté restaurace mohou dát také jako dezert – je čokoládový, podává se v makronce a jako přílohu k němu dostanou jablečné hranolky a místo tatarky malinové pyré…

Víkendová Burgermánie se poprvé rozpoutá 16. ledna a poslední příležitost ochutnat něco ze speciálního burgerového menu bude možné 13. února. Nabídka platí pouze o víkendech, vždy od pátečního do nedělního večera.

Foto: Archiv