Ještě než se rozhoří boj o to, kdo se stane Českou Miss 2014, stihla finalistka Simona Dvořáková (19) nafotit sexy snímky, aniž by se zpronevěřila pravidlům soutěže.

"Pracovala jsem zrovna v Istanbulu, když mi Jarda Urban zavolal a říkal: Simi, za dva týdny letíme na Bali fotit kalendář pro Automyčku Express, jedeš? Zajímaly mě pouze tři věci - jaká jede parta, jestli fotky nebudou nahé a jaký je honorář. Všechno bylo podle mých představ," pochvaluje si Dvořáková.

"Věděla jsem, že nepůjde o běžné fotografování krásných holek u moře. Proto mě nepřekvapilo neobvyklé focení s opičkami, slepicemi, domorodci, harpunou a tak," přiznává.

"Byla jsem z celého týmu nejmladší a asi proto jsem schytala fotky, jako bylo například lezení na palmu v oblečení kuřete, které jsem si nakonec užila nejvíce," směje se Simona, která mezi desítkou finalistek České Miss patří mezi jednu z favoritek.

"Někdo by si mohl myslet, 20 dnů na Bali, to je dobrá dovolená. Ale pravdou je, že jsme pracovali od rána do noci každý den, na odpočinek či koupání v moři nebyl čas a podmínky byly někdy velmi náročné," říká přítelkyně Tomáše Topolánka.

"Focení jsem si užila a zároveň to pro mě byla velká zkušenost, za kterou jsem moc vděčná. Myslím, že fotky jsou ještě lepší, než jsme očekávali, a všem se budou moc líbit," dodává kráska, pro níž modeling překvapivě není alfou a omegou. "Prioritou je pro mě hlavně studium," šokuje sympatická blondýnka.

Foto: Jaroslav Urban a Herminapress.cz