Pražské výstaviště v Holešovicích se promění v rámci pátého ročníku festivalu profesionální gastronomie Gastro Tour v labužnický ráj. Od 20. do 23. února 2014 můžete ochutnat pokrmy profesionálů ze všech gastronomických oborů. 

V tematických gastronomických zónách budou moci všichni návštěvníci GASTRO TOUR sledovat, trénovat i ochutnat přípravu trendových pokrmů ve stylu Fresh Food, Slow Cooking, ale i osvědčenou domácí kuchyni ovšem v moderních úpravách a kombinacích. Pro návštěvníky je připravena i celá řada setkání s perlami zahraniční gastronomie, jakým bude páteční ústřicové odpoledne nebo víkendové grilování, sushi a další. Cukráři vás potěší novými druhy zmrzliny, čokolády, zdobením dortů a dalšími sladkými disciplínami. Řešit se bude například i problematika školního stravování.

Více na www.gastro-tour.cz

Foto: Archiv