S podzimem obohacuje restaurace CottoCrudo v pražském hotelu Four Seasons nabídku o nové pokrmy, vrátilo se speciální obědové menu a „zavařit“ si sem opět přijel i michelinský šéfkuchař Vito Mollica…
CottoCrudo, moderní italská restaurace, bar a lounge, se pyšní lákavou nabídkou italských a středomořských pokrmů včetně obsáhlého vinného lístku s více než 300 druhy vína. Vkusná restaurace nedaleko Karlova mostu láká na tradiční italské pokrmy s nádechem moderní kuchyně připravované šéfkuchařem Richardem Fuchsem a jeho týmem. Na podzimní období připravili novinky, jež potěší jak všechny milovníky lahodných pokrmů, kteří rádi při jídle relaxují, tak i pracovně vytížené manažery, kteří sem mohou pozvat své obchodní partnery. Od září opět funguje oblíbené speciální obědové menu, které bylo v průběhu letních měsíců nahrazeno sezonní nabídkou.
Pokud si myslíte, že pojíst v CottoCrudo je nad vaše finanční možnosti, vydejte se sem mezi 12 a 15 hodinou. Za 390 Kč máte k dispozici výběr dvou chodů z nabídky předkrmů, hlavních jídel a dezertu, kompletní tříchodové menu si můžete dopřát za 490 Kč. A až ochutnáte místní dobroty ve zdejším příjemném prostředí, stanou se z vás možná pravidelní hosté. Italská kuchyně Richarda Fuchse je vlídně nakloněna nejrůznějším chuťovým variacím a vaši přízeň si vskutku zaslouží. Richard si zakládá na kvalitě surovin a jejich čerstvosti a každý týden zařazuje do obědového menu těstoviny a nějaký druh masa, což je prý mezi hosty nejoblíbenější spojení. Tým restaurace připravil na podzim nové variace pokrmů, které nyní těší chuťové pohárky všech milovníků skvělého jídla. Širokou nabídku italských a středomořských pokrmů navíc v říjnu doplnilo menu s bílými lanýži z Piedmontu.
Vito Mollica se vrátil do Prahy Na pozvání šéfkuchaře Richarda Fuchse přijel do Prahy Vito Mollica, michelinskou hvězdou oceněný šéfkuchař restaurace Il Palagio v hotelu Four Seasons ve Florencii. Vito vedl restauraci pražského hotelu Four Seasons od jejího otevření v roce 2001 do roku 2007. V rámci své návštěvy se Vito připojí k Richardu Fuchsovi a společně budou pro hosty připravovat nezapomenutelné chuťové zážitky. Jejich menu bude zahrnovat nejoblíbenější pokrmy z let, kdy spolu s Fuchsem vařili, včetně nových jídel. Poslední den, kdy bude Vito v CottoCrudo vařit, je pátek 8. listopadu, takže pokud to ještě stihnete, určitě přijďte ochutnat!
Foto: Archiv