Zpěvačka Jitka Zelenková už léta vypadá stále stejně dobře. Vypnutá pleť, postava, za kterou by se nemusela stydět leckterá žena v mnohem mladším věku, dobrá nálada a úsměv. Ten Jitku ostatně zdobí velmi často a to je také možná základ jejího skvělého vzhledu. Ne nadarmo se říká, že smích je kořením života. 

"Směju se velmi ráda a miluju kolem sebe lidi, kteří mají smysl pro humor," říká zpěvačka. Kromě toho prozradila, že za svůj vzhled hodně vděčí genům, že nepoužívá žádnou speciální kosmetiku, ale že se hodně hýbe a pravidelně cvičí.

Ke smíchu  měla příležitost i v rámci oslav svých čtyřiašedesátých narozenin. Navíc si je okořenila lahodnými argentinskými steaky a neméně chutným argentinským vínem na akci ASADO ARGENTINO, na kterou ji pozvali majitelé Pampas Market Petra a Gabriel Ruberto. I když si dává na stravu pozor a jí velmi zdravě a vyváženě, některým pochoutkám občas neodolá.

zelenkova 2

„Těmhle steakům se nedá odolat, jsou fantastické, a v kombinaci s výtečným argentinským vínem a tangem, které velice obdivuji, je to tady prostě pohádka. A to mě zde ještě čekalo překvapení. Vzhledem k tomu, že mám dnes narozeniny, dostala jsem od Petry Ruberto dárkové balení s argentinským hovězím, Malbecem a omáčkou Chimichurri", prozradila Jitka s tím svým věčným úsměvem.

zelenkova steak

Komu Jitka Zelenková odolává, to jsou muži. Už dlouho žije sama a toho pravého ne a ne potkat. Ale nestěžuje si. "Jsem takhle naprosto spokojená," tvrdí. Jednoho pořádného chlapa v den oslavy přece jen ulovila – fotbalovou legendu Antonína Panenku. Ten si s ní totiž zatančil argentinské tango. A mezi dalšími gratulanty byli Markéta Hrubešová, Ondra Brzobohatý se svou sestrou Rolou, Matěj Ruppert nebo Petr Koukal s Lucií Šilhanovou.

hrubesova

TIP: Recept na omáčku CHIMICHURRI k argentinským steakům:

Papriky (1 červená a 1 zelená) a 3 stroužky česneku nakrájejte na drobné kostičky. Dejte do mísy a smíchejte s 200 ml olivového oleje, 100 ml vinného octa, 2 lžícemi nasekaného oregana, a trochou hladkolisté petrželky. Osolte a opepřete. Promíchejte s chimichurri kořením (koupíte společně s argentinským hovězím na www.pampasmarket.cz) a nechte odležet 60 minut v chladničce. Omáčkou steaky polejte. Dobrou chuť!

Foto: Lenka Hatašová