Moderátorka Terezie Kašparovská (35) ráda poznává nové věci. Platí to i v případě ochutnávání jídel, z nichž by se slabším povahám mohlo udělat nevolno.

"Jsem člověk, co všechno rád ochutnává, když přijede do cizí země. Měla jsem například holoubata a když jsem byla v Maroku, nabídli nám tažin z býčích penisů," překvapila hvězda televize Prima, která si spolu s kolegy nenechala ujít příležitost navštívit restauraci Divinis v centru Prahy, kterou vede Zdeněk Pohlreich.

"Denně vařím, ráda vařím a údajně ne úplně špatně, a tak si restaurace, do nichž vyrazím, pečlivě vybírám. Navíc nemám zas tolik času," nechala se slyšet Terezie.

Moc ráda vaří pro svou rodinu a přátele. Největší úspěchy slaví například s jehněčími kolínky a také s francouzským malinovým koláčem. "Je docela složitý na přípravu, a tak ho dělám tak dvakrát do roka, při nějakých slavnostních příležitostech," prozradila moderátorka.

Problém nemá ani s větším počtem strávníků. "Premiéru jsem si odbyla, když ještě nebyla zletilá a rodiče stavěli dům. Tatínek tam měl partu kamarádů, kteří mu pomáhali, mohlo jich být třeba dvacet a pro ně všechny jsme s maminkou vařily guláš s knedlíkem," zavzpomínala se smíchem Kašparovská.

Foto: Herminapress.cz