Hvězda Televizních novin Petr Suchoň (28) se v jídle rozhodně nešidí. S chutí si dá například T-bone steak s lanýžovou majonézou, grilovanou kukuřicí a pečeným bramborem.

Budete potřebovat: T- bone steak  4 kusy á 450 g, pepř barevný 0,05 kg, sůl 0,04 kg, olej stolní 0,1 l, kukuřičný klas 1 ks, majonéza 0,2 kg, steakové brambory 4 ks, lanýžová pasta  0,06 kg

Jak na to: Steaky naložíme do oleje a koření alespoň jeden den předem. Uvaříme si kukuřičný klas a brambory do měkka, majonézu smícháme s lanýžovou pastou a dochutíme solí a pepřem. Kukuřičný klas a brambory nakrájíme na stejné díly, opečeme po všech stranách. Maso vyjmeme z marinády, necháme okapat a zprudka na grilu opečeme dle námi požadované úpravy. Při servírování přidáme misku s lanýžovou majonézou.

Foto: Hotel U Prince