Chcete se dostat blíže indickým specialitám? Proč ne! Příprava indické kuchyně budí respekt, ale šéfkuchař vás do ní během kurzu snadno a rád uvede. Jednoduše zvládnete připravit kuřecí kari, indickou placku Naan nebo zeleninové pakoras.

Kurz vaření pořádá časopis Gurmet ve spolupráci se školou vaření Chefparade.

Kdy: 21. 11. 2014 od 16:00

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13. 

Lektor: Luboš Rychvalský

Cena: 1 490 Kč (dárek pro čtenáře Gurmetu: sada nožů v hodnotě 1 190 Kč)

DA72551-01 

Jak se přihlásit?

Zašlete e-mail na adresu: kurzy@igurmet.cz s kontaktními údaji (jméno, příjmení, e-mailová adresa, telefon, adresa: ulice a č.p., město, PSČ). Po obdržení vaší přihlášky vám budou zaslány podrobné informace o místě konání a způsobu platby.

Foto: Archiv