Chcete se dostat blíže indickým specialitám? Proč ne! Příprava indické kuchyně budí respekt, ale šéfkuchař vás do ní během kurzu snadno a rád uvede. Jednoduše zvládnete připravit kuřecí kari, indickou placku Naan nebo zeleninové pakoras.
Kurz vaření pořádá časopis Gurmet ve spolupráci se školou vaření Chefparade.
Kdy: 21. 11. 2014 od 16:00
Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13.
Lektor: Luboš Rychvalský
Cena: 1 490 Kč (dárek pro čtenáře Gurmetu: sada nožů v hodnotě 1 190 Kč)
Jak se přihlásit?
Zašlete e-mail na adresu: kurzy@igurmet.cz s kontaktními údaji (jméno, příjmení, e-mailová adresa, telefon, adresa: ulice a č.p., město, PSČ). Po obdržení vaší přihlášky vám budou zaslány podrobné informace o místě konání a způsobu platby.
Foto: Archiv