Kurz Speciality ze Sardinie povede autorka Kuchařky z ostrova Sardinie, Karolína Konečná. Nenechte si ujít příležitost naučit se vyrábět domácí těstoviny a další lahůdky z tohoto malebného ostrova…

Gurmánskou seanci pořádá časopis Gurmet spolu se školou vaření Chefparade, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla,výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.

Kromě toho, že se naučíte připravovat tradiční speciality ostrova, užijete si spoustu zábavy a samozřejmě, co si uvaříte si také sníte. Navíc se dozvíte, jak se žije a hoduje na Sardinii, a vyzkoušíte si to na vlastní kůži. Na kurzu bude za poloviční ke koupi kuchařka Karolíny Konečné a také speciální prkénka na výrobu "vroubkovaných" těstovin.

Kdy: v pátek 20. 3. od 16 hodin

Kde: Škola vaření Chefparade (v areálu pražské holešovické tržnice)

Pro další informace o kurzu, přihlášení a platbu klikněte zde.

Co se bude vařit:

Plněné těstoviny culurgiones a vroubkované malloreddus, klasické sardské vepřové ragú, jedinečné pečené sardinky a lilkové závitky.

Foto: Archiv