První svatební veletrh nové sezony startuje. Zařiďte si svou svatbu od A do Z na veletrhu Svatební Expo 2013, které se koná 8. a 9. listopadu v hotelu Crowne Plaza Prague v Dejvicích. 

Svatební Expo 2013 slaví teprve třetí narozeniny a už se stačilo nesmazatelně zapsat na pomyslnou mapu svatebních veletrhů. Přehledně a na jednom místě najdete vše, co je třeba na den D připravit.

V reprezentativních prostorách hotelu Crowne Plaza Prague v Dejvicích se můžete těšit na přehlídky svatebních šatů, na jednom místě najdete vizážistky i kadeřníky, a to ty nejlepší odborníky ze salonů HCF. Dozvíte se, jak vybrat květinovou výzdobu, zahradní stan, pergolu, hudbu… Inspirovat se můžete i v sekci zlatníků a fotografů, případně si vybrat svatebního koordinátora.

Specialitou veletrhu je Svatební Pendl Bus, který návštěvníky zaveze na žádané svatební lokace (Pozor, zarezervujte si pro velký zájem místo raději dopředu.)

Dvoudenní vstupenka v hodnotě 100 Kč bude platná nejen pro vstup do vystavovatelských prostor, ale i pro Svatební Pendl Busy, přehlídky a doprovodní program. Díky ní získáte rovněž slevové kupony a detailní popis všech klíčových hráčů na svatebním poli.

Více na www.svatebniexpo.cz

Foto: Archiv