Když se skloubí léty prověřená tradice s moderními technologiemi, zápalem pro věc a vášní pro detail, zrodí se plodná spolupráce, která pozvedne pečení na zcela novou úroveň.

Vyzkoušejte skutečně originální recept na tradiční velikonoční mazanec netradičně, který vymyslely majitelky cukrárny SweetDots a připravily jej v Remosce!

Velikonoční marcipánové minimazance

K přípravě receptu budete potřebovat formičky – pečící nerezové ráfky o velikosti 6cm v průměru a 6cm na výšku. Do malé remosky (o průměru 22cm) jich naskládáte 7 a do velké (o průměru 29 cm) až 12.

Suroviny: 400g polohrubé mouky, 100g hladké mouky, 1 ks droždí, 125g cukru krupice, špetka soli, kůra z 1 citronu, půlka vanilkového lusku, 45g rozinek, 220ml mléka, 140g másla, 50g marcipánu, 3 žloutky, 20ml rumu, 1 vejce, 40g nahrubo nasekaných mandlí, 10g moučkového cukru

Postup krok za krokem najdete ve fotogalerii.

Foto: Archiv