Tým pražského hotelu Four Seasons a především zdejší restaurace CottoCrudo připravil na jarní období hned tři speciální události, které byste si rozhodně neměli nechat ujít!

Hotel se totiž v sobotu 29. března již tradičně zapojí do celosvětového happeningu Hodina Země, jehož záměrem je vyjádřit zodpovědnost vůči životnímu prostředí, především v oblasti ochrany klimatu. V rámci účasti na této akci se hotel Four Seasons Prague ponoří na hodinu do tmy a restauraci CottoCrudo namísto klasického osvětlení rozzáří desítky svíček, které tak vytvoří jedinečnou romantickou atmosféru. Doporučujeme vám využít této zvláštní akce, přijít na večeři do CottoCruda právě v tento den a nechat na sebe působit nejen skvělou zdejší kuchyni, ale i tuto zvláštní chvíli, protože díky ní budete mít zážitek z lahodných pokrmů ještě umocněn.

Sicilske menu-sardinky s rozinkami, píniemi a Caciocavallo

Sicilské menu Ostatně zdejší moderní italská restaurace, bar a lounge, pyšnící se lákavou nabídkou italských a středomořských pokrmů včetně obsáhlého vinného lístku s více než 300 druhy vína stojí za návštěvu kdykoli. V příjemném prostředí restaurace v centru města s terasou nad Vltavou a výhledem na Karlův most či panorama Hradčan si můžete vychutnat tradiční italské pokrmy s nádechem moderní kuchyně připravované proslulým šéfkuchařem Richardem Fuchsem, ke kterému se příští měsíc na tři dny připojí sicilský rodák a šéfkuchař restaurace hotelu Four Seasons Istanbul Sebastiano Spriveri. Večeří 10. dubna zahájí toto duo třídenní kulinářskou show. Slibují, že půjde o nezapomenutelnou a jedinečnou přehlídku lahodných sicilských specialit, která potrvá do večera 12. dubna. Těšit se můžete například na sardinky s rozinkami, piniemi a sýrem Caciocavallo, podávané s fenyklovým salátem a pomeranči Sanguinelle, středozemního tuňáka alla Palermitana, smažené cizrnové Panelle a mandlové pesto či pečené mléčné selátko s Giarrtana cibulí, Fava fazolovým pyré, kapary, zelenými olivami a sušenými rajčátky.

Velikonoční brunch 1

Velikonoční brunch Třetí jarní pozvánku vám CottoCrudo posílá na neděli 20. dubna, kdy se v restauraci od 12 do 15 hodin uskuteční velikonoční brunch, který se postará o zábavu celé rodiny. Kromě jedinečných pochoutek nebude chybět dětský koutek a velikonočně laděný program pro děti. Mezi lahůdky pro tento slavnostní brunch budou zařazeny tradiční italské salámy a šunky, vynikající sýry, čerstvé těstoviny, pochoutky z mořských plodů, vybrané dezerty a další.

Přijďte, jaro v CottoCrudo má rozhodně co nabídnout!

Foto: Archiv