Myslíte, že do kvality produktů v regálech obchodů vůbec nemůžete zasáhnout? Že obyčejný člověk nic neovlivní? Jeden asi ne, ale přidejte se k hlasování o nejlepší novinky a pojďme dát společně vědět, co se nám líbí, co nám chutná a co chceme kupovat. Volba spotřebitelů je tu hlavně pro nás!

Na webových stránkách http://soutez.volba-spotrebitelu.cz můžete dát hlas některému ze 127 produktů rychloobrátkového zboží (s výjimkou tabákových výrobků), které byly uvedeny na český trh od září 2012 do prosince 2013, a to v celkem 41 kategoriích. Z velkého množství přihlášených produktů právě těchto 127 do soutěže zařadila odborná porota, jejímž úkolem bylo posoudit oprávněnost nominovaných produktů usilovat o ocenění Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2014, tedy o jediné ocenění svého druhu na českém trhu, o jehož držitelích rozhodují samotní spotřebitelé.

Ocenění spotřebiteli Hlasovat na výše uvedených webových stránkách lze až do 18. dubna. A zapojit se můžete také do spotřebitelských soutěží probíhajících ve spolupráci s rádii, webovými portály či různými periodiky, mezi něž patří také časopis Glanc. Slavnostní vyhlášení vítězů jednotlivých kategorií proběhne 24. dubna 2014 v Hotelu Ambassador – Zlatá Husa v Praze. Během slavnostního galavečera budou také oznámeni vítězové spotřebitelských soutěží a držitelé cen poroty. Oceněné produkty získají roční licenci na užívání loga a slovního označení Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2014, které budou moci využít na obalech výrobků a v reklamních kampaních.

A tady se kruh uzavírá – v obchodech pak najdeme zboží, které jsme si logem „nej“ ocenili my sami - pro sebe, ale také pro ostatní spotřebitele, kteří třeba daný produkt dosud nevyzkoušeli. A to už za pár kliknutí stojí, ne?

Foto: Archiv