Málokterá česká herečka je tolik propíraná bulvárem pro svůj vzhled jako Jitka Čvančarová (40). V seriálu Černé vdovy jako sexy manželka spřádá plány na vraždu svého manžela.

Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem. Kolik pozitivních názorů mají lidé na herečku Jitku Čvančarovou, tolik se objeví i negativních.

Ona to však neřeší, je svá a jiná nebude. Nesnese žít s pocitem, že jsou k ní lidi neupřímní. „Chci slyšet pravdu, i když se mi třeba nelíbí. Radši celou pravdu než polopravdu, i když je brutální. Ráda se nechám vyvést z omylu, protože bych v něm nerada žila,“ přiznala Čvančarová, která nyní exceluje ve dvou českých seriálech, Most! a Černé vdovy, které mají v současné době vysokou sledovanost. Velkou popularitu Čvančarové přineslo před lety účinkování v taneční soutěži StarDance, která se jí, jako mnoha dalším, stala osudovou.

VE ŠPIČKOVÉ KONDICI

Jak to ale Jitka Čvančarová dělá, že půl roku po porodu druhého dítěte je v takové formě, natáčí filmy, seriály a kariérně je na špičce? Sama přiznává, že má k dětem chůvu a se vším jí pomáhá především manžel. Už krátce po porodu dcery poprvé nastoupila do muzikálu Bídníci a i po druhém porodu se brzy vrátila do práce. P

o měsíci začala točit film Doktor Martin: Záhada v Beskydech, který vznikl díky úspěchu seriálu s Miroslavem Donutilem. Nyní se na ni hrne jedna pracovní nabídka za druhou. Během roku 2018, hned po porodu syna, dokonce stihla natočit další tři filmy – Anděl v pokušení, Přítelkyně či Nabarvené ptáče. Obrovský úspěch sklízí v seriálech. Jako hysterická Ilona baví diváky v kontroverzním seriálu MOST! Ten natá- čela v roce 2017 a v posledních dílech seriálu už čekala syna.

Celý článek o Jitce Čvančarové najete v aktuálním čísle časopisu Story.