Mezi Kate Middleton (37) a Meghan Markle (37) to nepříjemně vře. Napětí mezi vévodkyněmi se dotýká i vztahu bratrů Williama a Harryho. Ale může být i hůř.

Ani jedna z nich nepochází z královské rodiny, a přesto jsou už její součástí. Přitom si při prvním setkání Kate a Meghan padly do oka. Jenže silné osobnosti, které mají svou hrdost, úroveň, a navíc mají zcela jiné kořeny, prostě asi nemohou být nikdy opravdové kamarádky.

Jelikož Meghan očekává prvního potomka a ženy pod vlivem hormonů jsou poněkud nevyzpytatelné, čas teprve ukáže. Podle Daily Mailu se vztahy mezi Kate a Meghan zásadně vyhrotily při přípravách na svatbu prince Harryho. Hromady požadavků, rušení starých královských tradic na úkor těch amerických, a ještě nehezké vyjádření Meghan o místě svatebního obřadu!

To je přece moc i na klidnou Kate. Honosná kaple sv. Jiří z 15. století má pro Brity důležité místo v jejich srdci. Píše se v ní nemalá historie a „ta nezbedná Američanka“ si jako první nevěsta dovolí prohlásit, že to tam zapáchá, a žádá si osvěžovače vzduchu? Naštěstí to Kensingtonský palác rezolutně zamítl, ale Kate si od té doby začala Meghan více všímat.

Jenže tím se nastartovala rodinná válka. Většina národa to podle místních novin chápe a jsou na straně Kate. Na hysterické výlevy bývalé americké herečky nemá matka tří dětí a budoucí královna přece náladu. Podle paláce tyto neshody nejsou tak žhavé a mezi vévodkyněmi je prý vše v pořádku. 

Celý článek najdete v aktuálním čísle Story.