Byli dlouholetými kamarády z dětství, přesto se dnes obloukem vyhýbají. Spor mezi Karlem Gottem a Milanem Drobným je podle mnohých naprosto zbytečný.

Mnoho lidí vidí, že značka Karel Gott je prostě skvělá. Není divu, že si někteří lidé myslí, že mohou na tomto jménu slavného zpěváka vydělat peníze i negativní formou. Jedna taková se stala i v rámci výroků zpěváka Milana Drobného, který obvinil manželku Karla Gotta Ivanu, že ho mlátí. Přestože si tento spor spolu vyříkali, opět vzešlo najevo, že není všemu konec a pan Drobný si neodpustí neustále v tomto duchu kontaktovat média. Prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové zaslal Karel Gott Drobnému zprávu, kterou nakonec poslali i do médií: 

„Karel Gott Vám vzkazuje, že je Vámi naprosto zhnusen a chce se mu z Vás zvracet. Extrémně lituje toho, že si Vás pozval domů, do svého soukromí. Jste pro něj největším zklamáním v životě. Jak si vůbec můžete dovolit poskytnout Blesku rozhovor do knihy, kde lžete? Sám moc dobře víte, že například informace o tom, že „Ivana mlátí Karla“ je nehorázná a sprostá lež!!! Pan Gott ani jeho manželka Ivana už nebudou na trapné reakce a výmluvy pana Drobného nijak reagovat," sdělila dále jeho mluvčí. Co se kolem této kauzy ještě událo, si můžete přečíst v aktuálním čísle Story.