Věk je prý jenom číslo. Ale jaké číslo má v občance váš partner? Pokud ji vůbec má?

Jaký věkový rozdíl je mezi partnery ideální? A proč nás vlastně s přibývajícími roky tolik fascinuje mládí? Napjatá, hladká kůže bez vrásek, nevinný pohled a naivní představy o životě. Na mládí se hezky kouká a příjemné je se ho i dotýkat.

Děti už mít nebudou

Se svou čtvrtou manželkou Pavlínkou (34) se písničkář Honza Nedvěd (71) seznámil v obchodě, kde pracovala. V té době jí bylo devatenáct a neměla za sebou dvakrát lehký život – máma na ni žárlila, bývalý přítel ji znásilňoval a vyhrožoval jí smrtí, a také trpěla anorexií. Až se starším muzikantem se dočkala spokojeného života. Svatbu měli během koncertu v Lucerně, děti však spolu nemají – prý proto, aby na ně Pavlínka nezůstala sama.

Připravil ji o důstojnost

Čtyři roky po smrti manžela, legendárního herce Radka Brzobohatého, začala Hana Gregorová (66) chodit do společnosti s obchodním zástupcem mobilního operátora, Ondřejem Koptíkem (34). Bohužel se ukázalo, že je drogově závislý a nezdravě baží po mediální pozornosti. Když se s ním po čase rozešla, nastalo to pravé peklo – Koptík vytahoval nechutné detaily z jejich intimního života a Hanu totálně veřejně zostudil. O to víc zaráží, že mu herečka dala druhou šanci a věří, že se změní…

Zásnuby přes telefon

Třetí manželka Petra Jandy (76), Alice, je mladší o rovných čtyřicet let, a s rockovým bouřlivákem dnes má dvě holčičky. Janda se se zdravotní sestřičkou Alicí seznámil na jednom koncertě Olympicu a byla to prý láska na první pohled. Všechno ale mohlo být jinak – Alice odletěla do Ameriky a s Jandou se tak na dlouhou dobu odloučila. Zpěvák na ni ale nemohl zapomenout, dnem i nocí jí telefonoval, až ji také přes telefon požádal o ruku a řekl jí, že by s ní chtěl mít děti. Prstýnek potom poslal poštou. Přiznává ale, že byl z celé situace také velmi rozechvělý. Bál se, že ho Alice opustí a uteče za někým mladším. K zásadnímu rozhodnutí ho přiměli až kolegové z kapely, kteří mu dali najevo, že jeho nové lásce fandí.