Moderátorka Katka Kristelová se minula povoláním! Coby modelka by totiž svoje zkušenější kolegyně strčila hravě do kapsy, dobře totiž ví, že image prodává!

"Fotky fotila Mia Mirrelli, dokumentují dostatečně to, jaká jsem právě teď. Nenechala jsem se nijak zásadně retušovat, postavu vůbec, taky na fotkách nejsem nijak vychrtlá, ale taková jaká jsem opravdu," dušuje se. 

"Paradoxně jsem něco zhubla, až teďdeset dnů po focení, kdy jedu upravený jídelníček a poprvé hodně důkladně. Snažím se na sobě makat, protože v tomhle ohledu nemám nic zadarmo, trénuju dvakrát týdně s trenérem a každý den chodím běhat, jak hodím dceru do školky," říká Kateřina, která díky dráždivým fotkám dost možná potká toho pravého.

"Partnera nemám, užívám si single život, který jsem řadu let neznala a baví mě to," směje se Kristelová, která se i bez "ženicha" velmi dobře zabaví.

"Každý týden točím reportáž do svojí rubriky Lovestory do Topstaru na Primě, kde zkoumám vztahy známých osobností a jdu s nima na dřeň, kromě toho se starám o blog Mystic Lipstick, moderuji, ale tím hlavním je pro mě dcera Claudie," dodává hrdá maminka.