V září tomu uplynou dva roky od chvíle, kdy známý hitmaker Michal David při výstupu z vrtulníku špatně šláp a ošklivě si poranil levý kotník.

Před pár dny si nechal vyndat šrouby z operovaného kotníku levé nohy. V pořádku ale ještě není. Rekonvalescenci totiž provází komplikace. Rány se mu špatně hojí.

"Je to kvůli tomu, že beru léky na ředění krve," vysvětlil David, který léky musí brát kvůli prodělané trombóze. "Hybnost v noze je v pořádku. Doufám, že si v létě po dvou letech konečně zahraju tenis," věří hitmaker na závěrečném třetím kole konkurzu muzikálu Děti ráje, který se vrací a od září se bude hrát v brněnském Bobycentru.

David zasedl v porotě a společně s autorem muzikálu, producentem Sagvanem Tofim a režisérem Radkem Balašem zasedl v porotě. "Je tady opravdu hodně talentovaných lidí, je těžké vybrat. Věřím, že Děti ráje budou v Brně naprostou bombou," uzavřel autor mnoha úspěšných muzikálů.

Na konkurzu se objevila řada bývalých hvězd muzikálu jako Bořek Slezáček, Tereza Vágnerová, Genny Ciatti, Tomáš Löbl, Michaela Nosková, Michael Foret, ale také spousta nových tváří jako Zdeněk Hrubý, Petra Peterová, Václav Upír Krejčí nebo Michaela Horká.  V muzikálu se rozhodně objeví opět Lukáš Vaculík a novou posilou pak Martin Dejdar.