Komerční sdělení: Kurz vaření na téma provensálské kuchyně obohatí vaše kuchařské umění. S lektorem Chefparade se naučíte tradiční provensálské pokrmy z typických surovin, jako je jehněčí maso, rajčata nebo bylinky. Navíc, co si uvaříte, to si také sníte. Vhodné pro začátečníky i pokročilé!
Představte si nekonečné lány levandule, zpěv cikád a pronikavou vůni tymiánu. Provensálská kuchyně je plná slunce, pod kterým zrají rajčata i lilky. Objevte jedinečné chutě a vůně francouzského regionu, ve kterém se zrodily pokrmy hodné bohů…
Jaké bude menu?
- toasty s omáčkou rouille s rajčaty
- lilková pěna
- grilované jehněčí kotletky
- mrkev se smetanou a zelenými olivami
- plátkované brambory pečené v troubě
- čokoládová pěna
Kdy: v pátek 10. 6. 2016 od 16 do 20 hod.
Kde: Chef parade Studio Holešovice
Cena: pro čtenáře Gurmetu 1490 kč
Přihlásit se můžete ZDE.
Kurz pořádáme ve spolupráci a za podpory ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.