Zpěvačka Míša Nosková se výzev nebojí! Když přišla nabídka zazpívat si s legendárním souborem Alexandrovci, neváhala ani minutu a rychle přispěchala s ruskou hitovkou, kterou se chtěla blýsknout.

"Chtěla jsem zpívat hit od Ally Pugačevy, nejslavnější ruské zpěvačky, ale producenti mi to zakázali," svěřila se Nosková na tiskové konferenci k chystanému podzimnímu turné světoznámého souboru. O své místo na slunci ale nepřijde, divákům totiž zapěje rockovou baladu Who Wants To Live Forever od skupiny Queen. A nejen to!

„Míša je jednou z hvězd muzikálu Mamma Mia!, tak je logické, že jsme chtěli, aby zazpívala spíše hit od skupiny ABBA," bránil producenty mluvčí Janis Sidovský. Nosková tak bude s Alexandrovci nakonec zpívat skladbu I Have A Dream.

I přes malý zádrhel se zpěvačka na turné moc těší. "Je to pro mě ohromná pocta. S Alexandrovci zpívali Karel Gott, Lucie Bílá nebo Bára Basiková, takže jsem v nejlepší společnosti," rozzářila se. A i když má za sebou stovky vystoupení, přiznala trému. "Dvanáct říjnových koncertů bude hodně náročných, nikdy jsem nezpívala se stovkou členů souboru, takže mám trochu trému," dodala Nosková.