Už 6. dubna od 20:00 proběhnou v Royal Theatre & Club Chic další dekadentní radovánky a surrealistická zábava, letošní ročník plesu SOBJE.

Nenechte si ujít noc, ve kterou můžete být opravdu kýmkoliv a podepište se pod manifest „Co je příjemné, je i přípustné“. Staňte se králem nebo královnou noci a nechte se unést na vlnách vlastní fantazie s tématem Crowned: Kings & Queens. Lístky jsou k zakoupení na goout.cz.

Skupina kolem značky SOBJE, za kterou stojí Iva Burkertová a Tereza Plašilová, si ráda hraje a hrátky probouzí i v ostatních. I letos tak chystá ples Sobje, kterého se účastní ty nejzajímavější osobnosti z módní, umělecké, herecké, designérské a hudební scény. Na samotné organizaci se letos velkou měrou podílí Veronika Chaloupková, která má za sebou působení v produkci Rock Café nebo Colours of Ostrava. Přidat se k Plesu SOBJE může kdokoliv, kdo si v předprodeji nebo na místě zakoupí lístky. Dostupné jsou na gouout.cz.

První a poslední dekadentní ples letošní sezóny proběhne 6. dubna 2019 od 20.00 v Royal Theatre & Club Chic. Chybět nebude ani skvělá hudba – hlavním headlinerem plesu je francouzské duo Haute, zahraje i slovenský FVLCRVM, „Rrrr Show“ by Tukan, Monina a Ginger (www.rrrrshow.com) předvede dekadentní smart-fun performance korunovaných femme queens. Chybět nebude ani DJ NRMN nebo hudební performance Terezie Kovalové.

DRESS CODE

Creative black tie v tématu Crowned: Kings & Queens a v barvách černá, stříbrná, zlatá společně s hermelínem a maskou (bez masky a dodržení dress code není možnost na ples vstoupit).