Modelka a moderátorka Agáta Prachařová sice manžela Jakuba a syna Krašpína miluje nade vše, ráda si ale užije i víkend bez nich. V Jasné v Nízkých Tatrách jí tak dělala společnost jen kamarádka a snowboard.

O pořádné překvapení se postarala účastníkům oblíbené akce Bikini Skiing, když se spontánně zapojila do sjezdu svahu pod Chopkem jen v plavkách. „Neměla jsem to původně v plánu, protože jsem si přijela odpočinout a navíc jsme již jednou akci jen v bikinách zahajovala. Nakonec mě ale zdejší atmosféra strhla a šla jsem do toho znovu," řekla po dojezdu Agáta, jejíž manžel ve Špindlerově Mlýně natáčí film Padesátka.

"V Jasné jsem již po několikáté, jsou tady perfektní podmínky pro snowboard. Lyžovačka byla super, skvěle jsem se pobavila, docela ráda bych sem vyrazila i s Kryšpínem, kdyby mi to ještě pracovní povinnosti do konce zimy dovolily," plánovala kráska.

Do poloviny dubna totiž panují v Jasné výborné lyžařské podmínky. "Omrkla jsem i zdejší školičku lyžování pro děti, takže pokud bude čas a nálada, ještě sem i s Kubou a Kryšpínem určitě vyrazíme," dodala Prachařová.